Lissperos

Denna blogg handlar om vårat husbygge.. Vi har byggt vårat drömhus i timmer i en liten by som heter Färnäs och ligger 5 km utanför Mora, i Dalarna. Har köpt en stor gård av min (frun i husets) mormor och runtomkring står en hel del härbren och annat smått och gott. Vi flyttade in den 3/4 2009.

måndag 3 maj 2010

Kärlek.














Senaste nyinköpta skylten, älskar den!
KÄRLEK
Puss, L

6 kommentarer:

Therese♥ sa...

Tjingeling, hittade hit via bloggtoppen! Vilket trevligt hus ni har!! I like. Vi flyttar oxå till Färnäs å ska renovera, renovera och renovera... -I slutet av Juni... Ha det gott. //T.

Therese♥ sa...

Vi kommer att bo precis brevid skolan! Har rivit köket å håller på å bygger upp nytt nu. Så lite hinner vi innan inflyff men mycket återstår! Jag har för mej att du gått i samma klass som min kusin, Sara Elin, å det är alltså i våran gammelfarmors gamla hus vi ska bo i, där min pappa nu bott i en väldans massa år. Vart står ditt hus? Var har du barn på dagis? Vi har fått köbekräftelse, men vet inget mer ännu. Vi har så himlans bra dagis i Orsa så det är största sorgen med att flytta härifrån! Mvh Therese

Therese♥ sa...

Hej igen L!! =) Gud så härligt att få bygga helt från grunden, hur lång tid har det tagit?
Idag då jag åkte till Färnäs tyckte jag mej skymta ert hus brevid Tomas och Gullis!

Ska snart försöka komma ut med lite mer bilder om vad som händer, det måste bara hända lite mer först! =) I helgen ska det nog kunna hända lite till i köket. Men pappa bor kvar å då är det svårt att få nåt gjort tycker jag, förutom i köket då!

Vi står i dagiskö på Hindriksheden och hos dagmamma i Färnäs, jag ville ha barnen nära- vet inte så mycket om dagmamma egentligen. Men får de plats på andra sidan Mora eller med nåt jag inte tycker verkar vara bra (det är jag som är kinkig- inte barnen =) ) så får de gå kvar i Orsa tills det dyker upp nåt annat. Hur gammal är eran son? Mvh Therese

Therese♥ sa...

Haha, ja barn är roliga! =) Min Leon är 4,5. Han är född i nov 2005. Jack är 2 år. Tiden går så fort!

Vi håller på å grejjar för fullt. Men enbart med köket. Igår kom all pärlspont upp (dock behövs det målas igen. Måste komma ihåg att ta med mej kameran. Men någonstans i min blogg de senaste tre månaderna så finns det en hel del bilder på huset i nuvarande skick. Inte kul =P Men har tillit till att det kommer att bli finfint tillslut! På Torsdag åker vi till Ikea! Nu ska jag kika runt lite i din blogg på ditt hus! Hoppas du får en fin dag! Kramar! //T.

Therese♥ sa...

Blir förhoppningsvis en trea någongång i framtiden. För er då? Så mysigt med bebis juh!!

Fick idag bekräftelse om dagisplats, på Rödmyren! vilken avd va det ni hade? Vi fick på Lingon, jag kommer att tacka ja till den! Kram från mej.

Therese♥ sa...

Japp nu har vi flyttat, men det är KAOS. rörigt stökigt å gården ser ut som skit!! Men inom kort ska nog köket vara klart, sen är det bara allt å resten kvar ;)

Nu är man färnäsbo. Telefon å nät inkopplat idag!

Hur är det med dej?